МОГА
Ще те възкръсна
аз го мога
не ме интересува
колко ще боли
Ще те изригна
парещ огън
със благотворната стихия
в моите води
И животворно ще ме топлиш
пропуквайки леда...
Ела
и помогни ми...
© Силвия Андреева Все права защищены