19 mar 2009, 1:43

Мога 

  Poesía » De amor
720 0 4

МОГА

 

Ще те възкръсна

аз го мога

 

не ме интересува

колко ще боли

 

Ще те изригна

парещ огън

 

със благотворната  стихия

в моите води

 

 

И животворно ще ме топлиш

пропуквайки леда...

 

Ела

 

и помогни ми...

 

© Силвия Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??