Мога да бъда всякаква.
Не ми казвай колко съм нежна.
Не ми казвай колко съм праведна
и цялата безметежна.
Мога да бъда истинска
и мога да те излъжа,
мога да бягам с писъци
и мога да те заслужа.
Мога да бъда безжалостна,
да ти разхвърлям времето,
да се изгубя нахалост,
да ти създавам проблемите.
Мога да те спася от всичко -
от тебе самия, от себе си...
Мога да те отричам.
Мога да губя сърцето си.
Мога да бъда всякаква
и всякак да се наричам.
Само едно не мога -
не мога да спра да обичам...
© Мариета Караджова Все права защищены