Aug 29, 2012, 1:34 PM

Мога 

  Poetry » Love
700 0 6

Мога да бъда всякаква.

Не ми казвай колко съм нежна.

Не ми казвай колко съм праведна

и цялата безметежна.

Мога да бъда истинска

и мога да те излъжа,

мога да бягам с писъци

и мога да те заслужа.

Мога да бъда безжалостна,

да ти разхвърлям времето,

да се изгубя нахалост,

да ти създавам проблемите.

Мога да те спася от всичко -

от тебе самия, от себе си...

Мога да те отричам.

Мога да губя сърцето си.

Мога да бъда всякаква

и всякак да се наричам.

Само едно не мога -

не мога да спра да обичам...

 

 

© Мариета Караджова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??