Мога да обгърна
грижовно лицето ти,
с топлината на мойте
сияйни ръце,
мога да угасям гнева
на сърцето ти,
с мекотата на думи
от извор свещен...
Да проникна безшумно
и леко в душата ти,
да открия заровени
чувства и страст...
да рисувам усмивка
за мен, на устата ти,
във мислите твои
да влизам със власт...
Мога ... но искам
да пожелаеш ти сам,
с копнеж да ме търсиш
със трепет и блян,
уют да намираш само
в моята длан,
мога ... поискай,
какво да ти дам ?...
28.11.2006
© Дидислава Все права защищены