14 янв. 2008 г., 12:35

Мога ли?... 

  Поэзия » Любовная
985 1 2
Мога ли да вярвам,
че наистина си тук –
до мен,
щом погледът ти на другаде
е устремен?

Мога ли да вярвам,
че наистина желаеш
само мен,
щом с друга те видях
вчера и онзи ден?

Мога ли да вярвам,
че наистина си променен,
щом продължаваш
да ме лъжеш –
вдъхновен?

© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??