24 апр. 2008 г., 17:14

Мои мъже, мои влюбени ангели... 

  Поэзия » Любовная
660 0 1

Мои

мъже...

Мои

влюбени ангели,

които ме чакахте...

Мои

несбъднати мечти...

Мои

сънища недосънувани...

Мои

приятели...

Мои

пътища неизвървяни...

Мои

чувства неизживяни...

Мои

самотни гари...

Мои

изгубени влакове

в живота ми,

които никога няма

да срещна отново...

Мои

пристанища тихи,

които ме чакахте

и които

останахте сами...

Защото

аз предпочетох

откритото море

с житейските бури...

Аз никога няма

да ви забравя...

Lina Vira Assa Amy

 

© Евелина Аврамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми свободата на душата ти... Може би никой от тях не е заслужил да жертваш летенето заради него...
Предложения
: ??:??