23 июл. 2010 г., 22:49

Моите деца 

  Поэзия » Другая
3709 0 0

Имам си две хубави слънца,

в лицето на моите деца.

Те са винаги засмени,

умни, радостни и смели.

 

Синът ми обича да пътува

и с приятелите да лудува.

С бънджи скача от високо,

смелостта си пробва той отново.

 

Дъщеричката ми сладка

е като от росата капка.

Мъничка, засмяна,

на мама мила отмяна.

 

Обичам да са те до мене,

да сгряват майчиното ми сърце,

но вече станаха големи

и като птички литнаха от мене.

 

С любов изпълват ми душата,

завърнат ли се у дома.

Сега разбирам, че това е

най-голямото богатство на света.

© Жулиета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??