29 мая 2012 г., 10:33

Моите слова 

  Поэзия » Любовная
559 0 0

Да не те бях докосвал тогава,

нямаше да те докосвам сега,

защото докосвайки те, страдам,

докосват те само мойте слова!

 

Да те не бях докосвал тогава,

но нямаше да вкуся любовта,

докосвайки те днес, не съжалявам,

има нещо велико в тези слова...!

 

Да не те бях докосвал тогава,

нямаше да те докосвам сега,

днес завинаги любовта ни я няма,

но от нея остават тези слова!

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??