10 нояб. 2023 г., 05:39

Мой любим вулкан 

  Поэзия
160 1 2

Мечтан ли си? Реален ли? Не знам...

За мене си вълшебната Сезам.

И щом погледна в твоите очи...

Обичам те... Обичаш ме...Личи.

 

Какво очаквам? Как да го реша?

Жадувам те и с цялата душа

зова те, следвам мой любим вулкан,

сърдечно и естествено избран.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??