Мечтан ли си? Реален ли? Не знам...
За мене си вълшебната Сезам.
И щом погледна в твоите очи...
Обичам те... Обичаш ме...Личи.
Какво очаквам? Как да го реша?
Жадувам те и с цялата душа
зова те, следвам мой любим вулкан,
сърдечно и естествено избран.
© Милена Френкева All rights reserved.