31 мар. 2006 г., 13:48

Може би 

  Поэзия
665 0 2
Може би си тук или във вятъра.
Може би си в мен или в болката.
Може би ме обичаш и чакаш
или си ме забравил зарад нея.
Може би си в светлия ден
или в студената эимна нощ.
Може би аз те обичам
или обичам някой друг.
Може би си ме обичал
и още ме обичаш.
Може би ще сме щастливи.
Може би ще се срещнем.
Може би любовта е жива....
Може би....

© Ивет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??