25 июн. 2007 г., 01:06

Може би... 

  Поэзия
565 0 2
Може би...

Може би всичко беше грешка
и изневярата ми никога не ще забравиш,
въпреки че на колене бих паднала за твойта прошка -
ще успееш ли миналото зад гърба си да оставиш?

Може би сега си с друга
и тя ти дава любовта, която не можах,
дано за теб тя да е вярната съпруга,
щом аз, да съм такава, не успях...

Може би сега щастлив си
и да те тровя със спомени далечни не желая,
но за да продължа, ми трябва твоето: "Простих ти",
за да мога отново жената в мене да позная!

© Надежда Рашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??