29 мая 2009 г., 21:14

''Можем ли...?'' 

  Поэзия » Любовная
884 0 2

МОЖЕМ ЛИ...?

 

Има ли надежда за моето сърце,

че от болка и страх е сковано цяло.

Мога ли отново да протегна двете си ръце -

да се слеем и да станем едно тяло?

 

Можем ли да загърбим думи тежки,

за които бяхме ние разделени?

Ще намериме ли лек за мъки,

когато лек не намерихме с години?

 

Ще заживеем ли така като преди -

други хора да застанат помежду?

Ще можем ли да заличим всичките следи,

че: За какво всичко стана? и Защо?

 

23 януари 2004 год.

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Винаги има Надежда,стига да Вярваш във Любовта!!!
  • МИСЛИ НЕЖНИ,ЛЕТЯТ НА СВОБОДА.БОЛКАТА С ЧАРОВНОСТ ПОДАРЯВА ОТ ЩАСТИЕ,ОТДАДЕНОСТ. СТРАДАНИЕ С ДОБРОТА, ВЪЗХИЩЕНИЕ ОТ ЧУВСТВЕНО УДОВОЛСТВИЕ.
Предложения
: ??:??