17 июл. 2008 г., 14:17

***(мокро) 

  Поэзия
644 0 24

 

От ципа на небето
изсипа се порой.
С усмихнат плясък.
Пак.
Без чадър вървя.
До мен поспря се.
Мокър, както бях и аз.
Погледна ме през капките.
И хукнахме. Заедно.
По хлапешки – боси.
През локвите,
в които ни намигаше дъждът...

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??