Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Плаж. Август. Бургас. Жега като във фурна.
На „Вие" към мен се обръщаш. Културна.
Името ти: не го запомних. Аз съм физиономист.
Какъв се дипломирах ли? Икономист.
Предлагам на „Ти". Да премахнем бариерата.
На нова сага дали днес ще е премиерата?..
Говориш вече свободно. Долавям първата ти усмивка...
На жаргон това нали го наричат „забивка"?
Вятър почти няма. Съвсем леко повява.
В очите ти вече пламъче игриво се появява.
Гледаме се право в очите. Никой не измества поглед.
Изучаваме се. Все едно сме на оглед.
... "Няма нищо по-фантастично от самия Живот" - цитираш Достоевски?
Потъвам в погледа ти и виждам сластните викове кефски...
Ухаеш приятно... Лек, съблазняващ загар...
За сезона работиш вечер във бар.
И ти през деня имаш време свободно. Какво съвпадение.
И ти си играла в трилъра на Живота „Възход и падение"...
Замълчаваме. Само с очи си говорим.
И двамата знаем какво точно трябва да сторим..
Ахаа, пишеш стихове, любовни пасажи...
Аз пък харесвам да правя масажи...
Да те опиша с една дума? - Грация.
Искаш ли веднага една демонстрация?...
Леко смутена, но не ми отказваш.
Приемаш, макар дистанция помежду ни все още да спазваш.
Ръцете ми за първи път те докосват. Усещам, че ти е приятно.
Как набързо те предразположих. За теб все още непонятно...
Пръстите ми танцуват по гърба ти без да спират.
Плажуващи наоколо точно в нас се взират.
Към бедрата ти решавам да се спусна.
Това бе целта - да те отпусна.
Розов бански... имаш ли представа този цвят как ми действа?...
Наблюдават ни възрастни и млади семейства.
Банския ти докосвам неволно, без да искам...
Дланите си към бедрата ти все по-силно притискам...
Тази продукция се очертава да бъде тиражна.
Не сме влизали във водата, а прашката ти вече е влажна...
Дишането ти се ускорява, от морето повече се вълнуваш.
Най-чудните неща стават без изобщо да ги плануваш...
Тръгнах не на лов. Само на разходка. А срещу мене - сърничка.
Хубаво момиче на 18. Все още ученичка.
„Тютюн" четеш вместо списания за клюки и парцалки,
това днес няма нищо общо с летните свалки...
Не гледам на теб като на сексуална мишена.
Втората ни среща отсега е решена.
Вечерта - съобщения. Цял порой.
Задава се един доста интересен развой...
© Чингапук Все права защищены