Молитва
Говори...
с глас,
обвит от
безмълвие.
Говори...
изваяно
в пълнокръвие.
Говори...
тишината
сглобявам
в сърцето си.
Говори...
всеки
удар
отброявам
със сълза
по лицето си.
Говори...
удавяй
думите ми
в мълчание.
Говори...,
говори...
да покълне знание!
© Доротея Все права защищены