Мили Боже, дай ми криле
да литна високо в небесата,
искам да обиколя света,
да поскитам по земята.
Може би - някъде там
ме чакат много приятели,
за мойта любов да попитам,
че тук съм в кръг от предатели.
Искам да отида в златната пустиня,
под жаркото слънце - на топлия пясък.
Моля те - старата мъка в сърце ми изгори я,
искам любов под сутрешен, пустинен от слънцето блясък.
© Наталия Тодорова Все права защищены
под жаркото слънце - на топлия пясък.
Моля те - старата мъка в сърце ми изгори я,
искам нова любов, с красив и светъл блясък."
........................................................
Предлагам ти малка редакция, но разбира се, ти си решаваш,
дали да приемеш, или не...
Красиво и искрено послание съдържа стиха ти!
Много ми хареса!
ПОЗДРАВИ! (6)