4 мая 2023 г., 11:15

Молитва към свети Георги 

  Поэзия » Другая
295 0 0

Правда, светлина ни дай,

злото от нас ти отдалечи,

на завистта да дойде край,

народът да спре да мълчи,

да не бъде като стадо овце,

да мисли и да е свободен,

всеки в нужда да дава ръце,

змеят да е от теб прободен,

политиците да мислят за нас,

да помагат в беда на всеки,

да не злоупотребяват с власт,

въобще да го бъде човека!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??