Моля се,
дъжда да дойде.
Да ме залее стихия.
На тласъци
да ме люби,
нежно докосвайки
всяка моя сълза.
С мълнии
да ме прегърне.
Импулс електрически
да ме разтърси.
Заряд от страст
да усети мойта нега.
С капки да целува.
Леко да милва
тихата моя тъга.
Да ме обгърне.
Да ме разлисти.
Да потъна в него
истинска,
тръпнеща,
малка сълза.
Моля се,
дъжда да дойде.
Копнея.
Чакам
тази буря
и цветната дъга.
Благодаря ти!