18 февр. 2008 г., 14:41

"Молитва за прошка" 

  Поэзия » Любовная
1002 0 1

Дълъг път аз изминах,

но обич като тази не открих.

Не можах аз да те забравя,

приеми ме пак!

Аз сгреших!

Признавам си без страх!

Виновна съм пред теб,

но, моля те, прости!

Искам пак да съм до теб,

а не да те съзирам отстрани.

Искам пак да гледам в сините ти очи!

Позволи ми да се върна,

обич моя, и прости греха ми.

Прости ми!

Защото не мога да спра да те обичам

и едва сега съзнах какво загубих с теб!

Мъжът на живота ми!

Затова прости, защото само ти можеш и само прошка ни дели!

Прости, спаси и приеми ме!

 

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??