27 мая 2013 г., 12:49

Молитвата 

  Поэзия » Другая
576 0 9
Молитвата

Молете се един за друг!
Когато, както можете.
За него там, за нея тук,
за чуждите, за своите.

Молете се! На път, без път,
без правила, без текстове!
Любов и вяра щом текат
към другите, туй лесно е.

Молете се! Дори ни глас,
ни лъч да има в отговор!
С молитвата за друг –във нас
вълшебството е сторено.

Незнайно как, каквото ний
за другите сме молили,
разлиства нашите съдби
и в тях рисува  с молива.

А в тази книга всеки знак,
с молитва щом гравиран е,
с молитва се изтрива пак...
...................................
Молете се за ближния!

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??