Старо е дървото, по– старо от живота
заплело свойте тайни дълбоко, под земи
човешкият живот е твърде кратък
не стига да се случат твоите мечти
ръцете се преплитат като клони
изсъхнали, обрулени до кръв
прегръщат нежно ствола и сърцето
молитвено се молят за още миг поне..
© Румяна Друмева Все права защищены