26 февр. 2023 г., 21:37

Моля Те 

  Поэзия
192 4 1

Прошка давам!
За прошка моля!
Че щура е моята Душа,
каквото и да сторя,
Тя следва своя Път,
но не е укротила своето его
и греши понякога,
когато осланя се на него!
Моля Те, прости!


 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??