26.02.2023 г., 21:37 ч.

Моля Те 

  Поезия
298 4 1

Прошка давам!
За прошка моля!
Че щура е моята Душа,
каквото и да сторя,
Тя следва своя Път,
но не е укротила своето его
и греши понякога,
когато осланя се на него!
Моля Те, прости!


 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Простено да ти е!
Предложения
: ??:??