20 апр. 2019 г., 09:23

Момченце.... 

  Поэзия » Гражданская
689 0 3

Малко момченце,

с чипо носленце,

живи очички,

като звездички

Щура и тича,

тясно му е в къщи,

вълшебства омайни,

в миг се превръщат 

в приказки реални!

Жаба-жабурана,

скокливото зайче,

мечо и писана,

всички са в играта -

топката полита

направо към вратата!

Тича и щурее,

малкото юначе,

глъчка и смях 

се носят навред,

с игрички чудесни се става

Човек!

 

Бонка Василева

© Бонка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??