20.04.2019 г., 9:23 ч.

Момченце.... 

  Поезия » Гражданска
671 0 3

Малко момченце,

с чипо носленце,

живи очички,

като звездички

Щура и тича,

тясно му е в къщи,

вълшебства омайни,

в миг се превръщат 

в приказки реални!

Жаба-жабурана,

скокливото зайче,

мечо и писана,

всички са в играта -

топката полита

направо към вратата!

Тича и щурее,

малкото юначе,

глъчка и смях 

се носят навред,

с игрички чудесни се става

Човек!

 

Бонка Василева

© Бонка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??