7 дек. 2011 г., 11:02

Момент... 

  Поэзия
876 0 4

Умове, сърца, личности... всичко, а сякаш нищо.

Прозорец открехнат, врата затворена, а навън ухае на грях...

Гледаш и сякаш събличаш, целуваш и всичко отричаш, докосваш и превземаш...

... Само любов!

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??