7.12.2011 г., 11:02 ч.

Момент... 

  Поезия
805 0 4

Умове, сърца, личности... всичко, а сякаш нищо.

Прозорец открехнат, врата затворена, а навън ухае на грях...

Гледаш и сякаш събличаш, целуваш и всичко отричаш, докосваш и превземаш...

... Само любов!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??