7 dic 2011, 11:02

Момент... 

  Poesía
877 0 4

Умове, сърца, личности... всичко, а сякаш нищо.

Прозорец открехнат, врата затворена, а навън ухае на грях...

Гледаш и сякаш събличаш, целуваш и всичко отричаш, докосваш и превземаш...

... Само любов!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??