Добре дошла в сърцето ми, смисълът на живота ми
Давам обстановката на онези, които говорят лошо за теб
Остави парите, къщите и дворците .Просто съм луд по теб
Ще те нося на ръката си и ще пътувам по пътищата
Ще погледна в очите ти и ще кажа, че те обичам.
Добре дошла в сърцето ми, мое красиво момиче.
Моят свят е светъл, когато се усмихваш
Нека очите ти ме видят, нека устните ти ме целунат
Нека сърцето ти обича само мен и само мен.
Само теб ще обичам до края на живота си
В последния си ден ще дам живота си в ръцете ти.
© Веселин Алексиев Все права защищены