5.05.2024 г., 1:59 ч.

Момиче 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
132 0 0

Добре дошла в сърцето ми, смисълът на живота ми

Давам обстановката на онези, които говорят лошо за теб

Остави парите, къщите и дворците .Просто съм луд по теб 

 

Ще те нося на ръката си и ще пътувам по пътищата

Ще погледна в очите ти и ще кажа, че те обичам.

 

Добре дошла в сърцето ми, мое красиво момиче.

Моят свят е светъл, когато се усмихваш

Нека очите ти ме видят, нека устните ти ме целунат

Нека сърцето ти обича само мен и само мен.

 

Само теб ще обичам до края на живота си

В последния си ден ще дам живота си в ръцете ти.

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??