24 нояб. 2012 г., 18:39

Момиче в лилаво 

  Поэзия » Любовная
774 0 4

Замръзваш ти самотна там,

в светлината на снежния поет...

в прегръдката  на бяла тишина -

момиче в лилава рокля,

рискувам да те стопля,

защото  може би не знам,

че после ще остана вечно сам...

боса ми донасяш любовта,

която е обречена за теб...

и тръгваш си обута в пролетта...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??