7 янв. 2008 г., 21:28

Момичето 

  Поэзия
727 0 2
Гледам как ти гледаш нея -
момичето на твоите мечти.
Виждам как докосваш нея,
мислено желаеш я, нали?


Гледам как говориш с нея -
момичето с големите очи.
Всеки път избираш нея,
тръгвам си, обичаш я, нали?


Гледам как се смееш с нея -
момичето с китарата в ръце.
Аз знам, че ще пазиш нея
завинаги във своето сърце.






                                                                                                                   03.06.2007

© Гюлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??