4 апр. 2007 г., 22:03

Момичето в кафето (продължение) 

  Поэзия
542 0 1
Момичетo в кафето Авторкармен (Лили

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=2336


Момичетo в кафето (продължение)


но! влиза гръм и трясък
и в миг дарява те с криле
пустинята останала без пясък
о ти с кръв оцапано лале...

прелях ти сладострастна болка
и вдъхнах в вените ти страст
забравяш ти че и дори с упойка
си подвластна на правилата в моя свят...

живот роди се във света
а ъгълът си промени цвета
от бледен стана розов
и в розова превърна се и ти

тук мястото е малко странно
но устните отвориха се... чу се хрип

задави се и ме погълна
във теб останах и от този миг
мислите превърнаха се във желание
и тялото задвижи се...

СТОН!

душата ти със ураган навлизаше
изпълни фибрите с  живот
превърнах се във твойта ДО-ЗА
защото казвах се ЛЮБОВ...

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??