29 янв. 2008 г., 14:29

Момина сълза 

  Поэзия » Другая
761 0 4
                          Момина сълза

                     Дали  ще те докосне,
                     красивата  магия
                     и нежен  полъх  литне,
                     от  момина  сълза...

                     Аромат и  свян  скрита,
                     зад  огромни  листа,
                     и приказна, и бяла,
                     ех, момина  сълза...

                    Докоснала  блаженство
                    със  своя  аромат
                    и ти, знам, си  ни дала
                     радост в  този  свят...


  

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??