7 июл. 2017 г., 11:22

Монолог 

  Поэзия
404 0 1

Добър вечер,
Може ли със теб да поговорим 
Ей така, за нечутото, за неизреченото, за премълчаното и за цветята
Добър вечер, имаш ли минутка 
Искам само да те питам, за усмивката, за погледа, за трепета и времето
Добър вечер, ако е удобно 
Тук една въздишка пазя, аз да кажа 
Бързаш ли, ще те оставям 
Обичам те и заминавам
Добро утро, виж, за вчера съжалявам

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??