25 окт. 2024 г., 06:16

Море 

  Поэзия
44 0 0

Морето ми е чисто и красиво

и се разхожда вътре нейде в мен,

вълните му от стихове разливат

денят ми в багри есенни роден.

 

Морето ми е жълто като круша,

по-сладко от смокиново пюре,

обичам денонощно да го слушам,

щастлива съм щом то ме избере.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??