2 мар. 2011 г., 21:05

Mоре 

  Поэзия » Любовная
509 0 1

Слънцето препича, горещо е.

Пясък пари, не се издържа.

Морето те кани.

Слънчев облак засенчва с красота слънцето.

Морето затихва пред красотата ти.

Ето, идва красивата морска звезда...

© Бисер Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??