16 нояб. 2008 г., 21:08

Море от любов 

  Поэзия » Любовная
681 0 1
Твоят поглед като въглен ме изгаря.
Хайде, убий ме, всичко ми вземи.
Нека нищо от мен да не остане,
но нека знам, че до мен си ти...

Твоята усмивка разлива ме като вълна.
Сякаш буря разтърсва сърцето.
В твоите ръце аз съм една малка сълза,
нека потъна дълбоко в морето...

Море от любов залива душата ми.
Светлина пронизва до дъното мрака.
Един единствен миг изгаря сърцата ни,
мигът, който цяла вечност чакам...

Капят бавно от небето звездите.
Луната блести в красива самота.
Отразява се блясъкът й в очите
и изпива всяка капка тъга...

© Тайнствената Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??