12 авг. 2007 г., 21:41

Морето и болката 

  Поэзия
416 0 1

На морето безкрайно бях,
залеза прекрасен видях
и пак до мен те усетих,
за тебе пак треперих!


Ако беше ти до мене,
а не сърцето да стене,
какво щеше да е, кажи?
Знаеш - нямаше да боли!


Сега всеки един умира,
след като морето съзира,
защото в него вижда красота,
която можеше да негова...


Досега...

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??