3 мая 2005 г., 19:47

Морска приказка 

  Поэзия
784 0 0
 
  Разкажи ми, море,
  приказка за любовта,
  защото ти си, море, моята душа!

  Твоите вълни знаят тази приказка, нали?
  Нека се включат и те в разказа за любовта,
  защото твоята приказка, море,
  спира сълзите ми в нощта.

  Не, не искам повече да тъжа,
  но ти ме чакай утре тук на този бряг,
  а аз ще дойда за още приказки в нощта!

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??