28 янв. 2010 г., 12:09

Морско вдъхновение 

  Поэзия » Любовная
371 0 0

Аз - весела вълничка.
Ти си носталгичен бряг,
който ме примамва
с тихата си благодат.
Аз съм палава вълничка,
която мързеливо гъделичка
пясъка на любимия бряг.
Аз съм пенлива вълничка,
която винаги намира своя бряг,
разлива се и се отдава на горещия пясък.
После неусетно се връща там някъде в морето,
за да се прероди отново в морско вдъхновение.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??