Jan 28, 2010, 12:09 PM

Морско вдъхновение 

  Poetry » Love
376 0 0

Аз - весела вълничка.
Ти си носталгичен бряг,
който ме примамва
с тихата си благодат.
Аз съм палава вълничка,
която мързеливо гъделичка
пясъка на любимия бряг.
Аз съм пенлива вълничка,
която винаги намира своя бряг,
разлива се и се отдава на горещия пясък.
После неусетно се връща там някъде в морето,
за да се прероди отново в морско вдъхновение.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??