23 февр. 2007 г., 15:17

Мост 

  Поэзия
702 0 13
мост




по моста на очакването
завървях
и бързам за желана среща
и не внимавам що мълвя
не гледам пътя
нито пропастта
копнея
и това ме води
главното за мен
лежи напред
и търся го
и гоня
страстно
без да наблюдавам
даже себе си
но виждам те
по този същи мост
вървиш към мен
но сякаш някак друга
обичаш състоянието на любов
да съзерцаваш
и се самонаблюдаваш
със страх поглеждаш пропастта
но запечатваш я
и нея като спомен
вдъхновението е върховно
знам
да не изпуснем Муза
но важни сме си ние ли
или писмата ни
които само
отразяват ни спокойно
в съня си те видях
на този мост
и се вълнуваше
и музицираше
върху клавиши
а аз
ти бях
пиано

Чар.....23.02.07

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??