13 сент. 2016 г., 20:54

Моя късна любов 

  Поэзия » Любовная
3312 29 30

Моя лоша любов, пощади ме.
Не убивай момчето у мен.
То единствено тебе си има.
И без теб няма нощ, нито ден.

 

Моя тайна любов, погледни ме...
Знам, за теб не съм тази любов,
дето в мен прави теб несравнима...
Но такъв е животът - суров.

 

Моя дива любов, целуни ме...
Само с теб пак бях млад и щастлив,
с тази лудост, де няма си име...
Само с тебе почувствах се жив.

 

Моя тъжна любов, прегърни ме...
Аз все още тъгувам по теб.
И след още хиляда години,
само теб, само теб, само теб...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??