Аз си имам моя малък свят,
в него ми е топло и уютно,
на поезия е той богат,
на словесна пъстроцветност чудна.
И отварям своята врата,
други хора никога не пускам,
болката оставям от света
и в душевния си мир разпускам.
Не, не бродя в дебри и гори,
всякъде ми е добре с перото,
злото тука се опожари,
тука тържествува в мен доброто.
И така, до следващия ден,
помъдряла в моя си оазис,
тръгвам с моето си "Добър ден"
и дано,дано не е напразно.
Аделина Колева
© Аделина Колева Все права защищены