9 авг. 2018 г., 11:38

Моя обич 

  Поэзия
390 5 17

Добро утро, моя обич, спяща, несъбудена!

Още малка! Чиста! Крехка и забулена!

Отвори очи и погледни ме във очите!

Не гледай снагата, а се взри в очите!

Не гледай годините, нито косите!

Догосни ръцете и пак гледай очите!

Там е, Моя обич, всичката истина!

През тях прозира обич пречистена!

Обичай честността на очите

и верността силна на ръцете!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??