6 мая 2023 г., 19:34

Моя пролет 

  Поэзия
234 1 1

Моя пролет едничка. Мой завършен пасаж.
Кой нашари очите ти с кръпки цветен витраж?
Ах, не е ли щастливец оня, който веднъж
е проливал в сърцето си пролетен дъжд?

© Jane Doe Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??