19 окт. 2012 г., 00:57

Моя си 

  Поэзия » Другая
685 0 0

Тук и сега твоя образ видях,
ала така и не посмях да реша,
твой съм сега и не мога да знам
искаш ли ме, дяволът ме обзе.

Няма не искам, ти си една,
с мене ще бъдеш не знам до кога.
Знам и мога да съм злодей,

черна душата, в мене копней. 

Луд съм по теб и не крия това,
с два пистолета решавам съдба,
с мен ще си ти, запомни, запомни,
не или да нямаш глас във това.

© Ники Даскалов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??